tisdag, juni 26, 2007

Krossa Bajen!!!

En inte helt lätt match pga avstängningar och skador men det känns ändå som om vi bör ha en god chans på Söööderstadion imorgon.
Tyvärr kan man inte närvara utan det blir krogen med lilla ligan istället. Helt ok alternativ när man måste jobba och stå i inför kommande halvårsbokslut och inventering.

Krossa Bajen!!!

8 Comments:

At 9:54 fm, Anonymous Anonym said...

okej och vem är det som presenteras på presskonferensen?

 
At 3:40 em, Anonymous Anonym said...

Okej nu får du släppa på ditt Sillyrykte!

 
At 5:12 em, Anonymous Anonym said...

Var det Jocke Olsson som var ditt sillyrykte?

 
At 12:35 em, Blogger Frankie said...

Supporterfonden lottar ut matchbiljetter!

Supporterfonden är en insamling av bidrag från alla med ett intresse för ett framgångsrikt IFK Göteborg. Vi organiserar tusentals IFK-supportar att med små ekonomiska bidrag gemensamt bilda en enorm pott som skänks till IFK Göteborg vid slutet av 2008. Det är dags att visa hur inga motgångar, hur brutala de än må kännas, kan splittra oss Blåvita från att i alla väder stå bakom Kamraterna.

Så vill du visa hur vi Blåvita står tillsammans och enas som stöd till vårt älskade Blåvitt? Vill du känna att du kan vara med och påverka IFK Göteborgs framtid? Kom med i vårt supporterupprop- lämna ditt bidrag till Supporterfonden!


www.supporterfonden.se

 
At 1:27 em, Anonymous Anonym said...

Supporterfonden ångar på! Nästan 20 000 insamlade nu och då har bara cirka 3 veckor passerat av det nya fondåret! En för alla- alla för Blåvitt! www.supporterfonden.se

 
At 9:13 fm, Anonymous Anonym said...

Dags att uppdatera bloggen gubbar!

 
At 11:18 fm, Anonymous Anonym said...

Heja GAJS !

 
At 5:18 em, Anonymous Anonym said...

Uppdatera nu!
www.uppdatera.nu

 

Skicka en kommentar

<< Home