måndag, november 13, 2006

Uppdaterat

Hej!!!

För er som redan vill planera helgens övningar kommer två tips här:
Fredag
Absolut Vodka ställer till med Bling Bling-party på Respekt, Järntorget.
Låter som ett säkert tips om man vill tvätta levern och skaka rumpa på samma gång.
Lördag
Klubb Remain är tillbaka där allting startade. Alltså på Vasastan, Viktioriagatan.
En numer klassisk klubb där det är lite mer inriktning på sväng, party, ragg och drinkar än den allra senaste klubbmusiken som ingen annan än DJ:n har hört tidigare. Gott om folk.

För er som vill ha ännu fler tips på utgång rekomenderas som vanligt Djungeltrumman.
Annars kan man göra som undertecknad och ta det hur lugnt som helst. Operation Beach 2007 är inledd och det innebär minst tre helvita månader till att börja med.


BLÅVITT
* Hur kommer det att gå för vår nya tränartrio tro?
Mycket beror givetvis på vilken trupp Mild & Co kan ställa till förfogande. Just nu är det nästan helt stendött när det gäller rykten (ang BLÅVITT) men något säger mig att rykteskarusellen snart kommer att ta ordentligt fart.
* Hoppas att ledamöterna i byggnadsnämnden behagar dyka upp imorgon så att man kan klubba igenom den nya detaljplanen för kvaretert Gamla Ullevi. Börjar bli dags för det...
* Idéerna om en Gubbhörna på NyGamla börjar ta mer och mer form. Intresset verkar ganska stort och det är ju minst sagt glädjande. Nu gäller det för en annan att ta tag i Black Filip Boy JR och se till så att han börjar bearbeta sin vänkrets också. Då kan detta bli hur bra som helst.

Dagens komihåg - det växer inget gräs på en racerbana.


SKÅL!!!
(i mineralvatten då)