fredag, oktober 20, 2006

Alliansbröderna = Bakåtsträvare

- Vi överlever inte som klackar om vi bara tilldelas ståplats på kortsidan, hävdar Markus Lifmark i Grönsvart Göteborg.

Men ni pajsare som i alla år har mässat om hur många ni är, hur äkta ni är och vilken otrolig dynamik det finns i er sk supporterkultur borde väl klara av detta eller?
Är det tom inte så att det är ännu mer hardcore att stå på en kortsida och visa sitt stöd. Det verkar ju vara det som er lilla klick / elit hela tiden är ute efter - att samla "hardcorepoäng".
Att klaga på att stämningen skulle försvinna om de flesta av de sjungande supportrarna håller till på kortsidan är ju bara patetiskt. Tre bra exempel som visar på motsatsen är Råttsunda (Black Army mfl), Borås Arena (bortaklackarna och nu även Guliganerna) och för att gå lite längre, Anfield Road (The Kop).

Skärpning Makrillarna, Grönsvart Göteborg, Gårdakvarnen och Balders Hage!!!
Ni agerar enbart bakåtsträvare med era patetiska argument.

2 Comments:

At 8:48 fm, Blogger Carl Arenlind said...

Om det bara hade handlat om att sjunga skulle dina argument ha räckt långt. Men för mig och en del andra handlar det också om att se matchen. Det gör du bäst från långsidan. Inget snack om den saken.
Vad gäller sponsorpaket och andra slipsnissar som måste in på läktaren så har de hela västra långsidan att käka langos på.
Hajjar ärligt talat inte riktigt varför Blåvitt är så allergiska mot en klacksektion på Östra. Jag tycker inte att argumenten håller då vi ju vet att mobila sittplatser är en möjlighet. För det är väl ändå OK ur ett UEFA-perspektiv?
Även om allsvenska perspektiv räcker gott för våra klubbar ett par säsonger till...

 
At 2:11 em, Anonymous Anonym said...

Hur svårt är det att stå upp framför en stol på långsidan?

 

Skicka en kommentar

<< Home