tisdag, december 05, 2006

Välkomna till Borås




Som vi alla vet så hamnade SM-Guldet i Borås. Det firades som aldrig förr på Grand Hotel...
Inte ett dugg oförtjänt med tanke på hur det såg ut på plan. IF Ellos var det klart bästa laget sett över hela säsongen.

Vad vi också vet är att Borås Arena även är hemmaplan för Sveriges kanske vedervärdigaste publik.
En hysterisk speaker som försöker hetsa de dödstysta sittplatsåskådarna till lite "Elfsbörj Klapp Klapp Klapp" samtidigt som en liten klick med töntiga medgångsfjortisar gör allt för att låta lite på ena kortsidan.
Exempel på exakt hur töntiga dessa fjortisar är kan ni hitta på den här länken. En härlig blandning av släpig boråsdialekt, fjortisproblem och SuPrAS UlLTrAs BeNGAleR.

Det är ju nästan så att man får fundera på om man vågar åka till Byhåla nästa gång vi möter Ellos på bortaplan. Med ett sådant gäng hardcores ute på gatorna / på läktaren så är det ju närmast ett mirakel att man har klarat sig helskinnad alla gånger man varit där tidigare...

2 Comments:

At 8:55 fm, Blogger Carl Arenlind said...

Ja, riktig jävla bondhåla. Man verkar dessutom tro att guldet har haft den inverkan att hela riket nu talar om Rain city.
Det visar väl mest på hur bra deras omvärldsbevakning funkar.

Borås kan dra åt helvete.

 
At 4:23 em, Anonymous Anonym said...

...eller hur. göteborg är ju asfräckt. det är så jävla coolt lixom. vi har spårvagn med släp, snus mm. allt är hur bra som helst. minst dubblet så bra som strockholm.
här regnar det aldrig, men gör det det så har vi asfräcka dressman gårtex-jackor att ta på oss. för övrigt så kommer ascoooola bandet lillasyster i från götet. hur coolt är inte det??

 

Skicka en kommentar

<< Home