onsdag, juni 14, 2006

Att kräkas

Idag trillade ett nytt nummer av tidningen "Vårt Göteborg" ner i brevlådan.
En gratistidning som ges ut av Göteborgs Stad i syfte att informera folket om vad som händer här i den tjommigaste och goaste av alla goe städer på heeele planeten.

I år blir Goeborg (vilket man iofs redan visste) goooare än någonsin. Med start redan nu till helgen är det dags för två kalas, nämligen Tunnelkalaset och Volvo-Ocean-Race-Festen.
Sammanfattas enkelt med: Dansbana, Gamla Volvobilar, Disco Party och LANGOS!!!
Uuuurk..!!! Där kom första kräkningen.

Senare i sommar är det dags för EM-Festen som i år skall ersätta Göteborgs-Kalaset. Problemet är dock det att detta kommer att motsvara ett Goe-Kalas av klassiskt snitt fast det kommer att bli SÅ MYCKET MER AV ALLT. Japp, ni läste rätt. Tänk er ett Kalas-Helvete i kubik!!!
UUuuuurrrschkk..!!!!! Kräkning nummer två. Mycket stor risk för att attackerna kommer att hålla på och även öka i omfattning under sommaren för att försvinna först en bra bit in i augusti.

Välkommen till Göteborg!!! Vi är redan världsmästare i att vara goa och bjuda på langos och kalas. I år tänker vi dessutom visa resten av universum hur himla treeevligt man kan ha det på Avenyyyn med en kôrv och en plastmuggsöl i näven.


Sällan har Vasa/Viktoria & Linnégatan känts mer lockande...

4 Comments:

At 1:37 em, Anonymous Anonym said...

Glöm inte alla goe turneringar för vår finniga ungdomar. Tusentals illaluktande overall kids som intar stan. Lediga säten på spårvagnar och bussar inte en chans där sitter en grön klädd sparris. Dom medelålders ledarna till dessa lag ska vi bara inte prata om. Här snackar vi 35-40 åringar som firar Midsommar sju dagar i rad längs med Avenyns uteserveringar.

Håll i er snart börjar eländet, till råga på allt har varenda idrott fått sin turnering så eländet håller på hela sommaren.

Det ultimata Kräkmedlet, Ungdomsturneringar i storstaden !

 
At 2:48 em, Blogger Carl Arenlind said...

Inte ett steg östen om Storgatan, det säger jag.
Fan vet hur man skall ta sig till Dub och urGamla...

Fy fan för evenemangsstaden Goeborg.

 
At 10:08 em, Anonymous Anonym said...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

 
At 4:55 fm, Anonymous Anonym said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

 

Skicka en kommentar

<< Home